enda

Preben Vridstoft

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nissernes ø 2003 Executive producer Tv-serie
Pyrus på pletten 2000 Præst DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Co-executive producer DK/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Executive producer Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Departementschef Tv-serie
Skibet i skilteskoven 1992 Producent Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Executive producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.