enda

Prins Knud

(1900 – 1976)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Grænsebyen Flensborg 1968 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Den britiske udstilling 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Grundlovens 100-års jubilæum 1949 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
De tusind Faners Fest 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
5. Maj 1948 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
1000 Aars Festen i Ribe 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Flyvekatastrofen i Kastrup 1947 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Christian X's Bisættelse 1947 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Saa gik 1947 1947 Medvirkende Dokumentariske optagelser
400 Flyvemaskiner over Kastrup 1945 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Film-Avis - Brudstykker 1943 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1937-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1941-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Statsminister Staunings Bisættelse 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det nye Raadhus i Lyngby 1941 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Amalienborg 1940 1940 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Landbrugsudstillingen på Bellahøj 1938 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hans Majestæt Kongen indvier Næstveds nye Havneanlæg 1938 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Højerup Kirke 1928 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Jamboree 1924 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kongeparrets Grønlandsrejse 1921 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kongens hjemkomst med Fionia 1920 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Frederik VIII's Død og Bisættelse 1912 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Christian X's Proklamation 1912 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.