enda

Ramadan Huseini

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Bedrag 1 2016 Serber Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Stanislov Tv-serie
Hearts and Minds 2012 Manden DK/Kort fiktion
Ud af mørket 2012 Valentin DK/Spillefilm
Cellen 2011 Ali Tv-serie
Den som dræber 2010 Vito Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Abdel Hussein Kodmani Tv-serie
Lærkevej 2009 P. Tv-serie
Lille soldat 2008 Albansk mand DK/Spillefilm
Blodsbånd 2007 Ismet U/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Zoran Markovic Tv-serie
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Rexho DK/Spillefilm
Bleeder 1999 Ven i kiosk DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.