enda

Rasmus Gaardhøje

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kriger (oversigt) 2018 Belysningsmester Tv-serie
At elske Pia 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Rejsen 2017 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
QEDA 2017 B-fotograf, B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 B-fotograf, Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Forældre 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Cloud Chamber 2013 Fotografassistent Interaktive projekter
Skytten 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Isblomstens hemmelighed 2012 Teknisk instruktør, Fotograf DK/Kort fiktion
Den sorte Madonna 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.