enda

Rasmus Hammerich

(1975 – )

Skuespiller. Født 27. juni 1975. Uddannet på Statens Teaterskole (DDSKS) fra 2002-2006 og har siden da arbejdet foran kameraet, på scenen og lagt stemmer til et utal af tegnefilm og reklamer.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Holger DK/Spillefilm
Cutterhead 2019 Røgdykker stemme DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Troels DK/Spillefilm
Uro 2017 Politibetjent DK/Kort fiktion
Mit 50/50 liv 2016 Chris Tv-serie
En-to-tre-nu! 2016 Træner Harve DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Colbert Tv-serie
Ækte vare 2014 Apollo DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Thomas Andersen DK/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Broen 1 2011 Alfons Tv-serie
Over gaden under vandet 2009 Havnefoged DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Journalist Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Dennis Tv-serie
Album 2008 Krølhåret mand Tv-serie
Livvagterne 2008 Thomsen Tv-serie
Frode - og alle de andre rødder 2008 Stinnes far DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Lars DK/Spillefilm
Max 2007 Ekspedient Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Journalist Tv-serie
Klovn 2005 Kriminalbetjent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.