enda

Rasmus Nyholm Schmidt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Femimam 2019 Klipper DK/Dokumentarfilm
QEDA 2017 B-klipper DK/Spillefilm
Godless 2016 Klipper U/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Guldkysten 2015 B-klipper DK/Spillefilm
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Ballroom dancer 2011 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.