enda

Rasmus Rørbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 2. fotograf DK/Spillefilm
Dreaming Murakami 2018 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Underverden 2017 2. fotograf DK/Spillefilm
Til Stede 2013 Foto DK/Kort fiktion
Generation Terror 2013 Foto DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.