enda

Rasmus Thorsen

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Greyzone 2018 Executive producer Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Executive producer Tv-serie
Juleønsket 2015 Producer Tv-serie
Drengen med guldbukserne 2014 Co-producer U/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Producent DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Executive producer DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Producent Tv-serie
Guldhornene 2007 Producent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Producent Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Produktion DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Jætte, Producer, Musikinstruktør Tv-serie
The Swenkas 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Jerusalem, min elskede 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
Annas dag 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Krig 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Midsommer 2003 Producer DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Producer Tv-serie
Angels of Brooklyn 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Grev Axel 2001 Produktion DK/Spillefilm
To kvinder 2001 Producer DK/Kort fiktion
Anden juledag 2000 Producer DK/Kort fiktion
Bånd 1: Ernst 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Antenneforeningen 1999 Producer DK/Kort fiktion
Supermaterialisme 1996 Producent DK/Kort fiktion
Forsmåelse 1995 Producer DK/Dokumentarfilm
Fra sol til sukker 1992 Instruktion, Produktion DK/Dokumentarfilm
Kisteglad 1991 Producer DK/Kort fiktion
De nøgne træer 1991 Produktionsassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Publikumspris 2004 Reykjavik Nordisk Panorama 2004 Jerusalem, min elskede
Speciel Omtale 2004 Reykjavik Nordisk Panorama 2004 Jerusalem, min elskede
Gulddue 2004 Leipzig Festival for Documentary and Animation 2004 Jerusalem, min elskede
Speciel Omtale 2004 CPH:DOX 2004 Jerusalem, min elskede
Børnejuryens 1. Pris 2005 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2005 Oskar & Josefine
Nomineret til Joris Ivens Award 2004 Amsterdam, IDFA 2004 The Swenkas
Juryens special pris for instruktion, int. dok. 2005 Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2005 The Swenkas
Speciel Omtale 2005 Odense Internationale Film Festival 2005 The Swenkas
GuldDok Bedste Fotograf 2005 CPH:DOX 2005 The Swenkas
Årets GuldDok 2005 CPH:DOX 2005 The Swenkas
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2014-01-28 The Swenkas
Kristiansand International Children's Film Festival 2008-04-22 Guldhornene
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2007-01-24 The Swenkas
Dokufest Prizren 2006-08-08 The Swenkas
Hong Kong, International Children's Film Carnival 2006-07-17 Oskar & Josefine
Warszawa, Against Gravity 2006-05-12 The Swenkas
TIFF Kids 2006-04-21 Oskar & Josefine
Nyon, Visions du Réel 2006-04-17 The Swenkas
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2005-12-03 Oskar & Josefine
CPH:DOX 2005-11-04 The Swenkas
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-11-03 Oskar & Josefine
Chicago Int. Children's Film Festival 2005-10-27 Oskar & Josefine
London Film Festival 2005-10-20 Oskar & Josefine
Rio de Janeiro Film Festival 2005-09-22 The Swenkas
Sarajevo Film Festival 2005-08-19 Oskar & Josefine
Odense Internationale Film Festival 2005-08-11 The Swenkas
Melbourne Film Festival 2005-07-20 The Swenkas
Cape Town, Encounters South African Int. Documentary Film Festival 2005-07-15 The Swenkas
Karlovy Vary International Film Festival 2005-07-01 The Swenkas
SilverDocs AFI Documentary Festival 2005-06-14 The Swenkas
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2005-05-29 Oskar & Josefine
München Documentary Festival 2005-05-06 The Swenkas
Jeonju International Film Festival 2005-04-28 Oskar & Josefine
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2005-04-22 The Swenkas
New York Tribeca Film Festival 2005-04-21 The Swenkas
Thessaloniki Documentary Festival 2005-04-01 The Swenkas
ZagrebDox 2005-02-22 Jerusalem, min elskede
Berlinale 2005-02-10 Oskar & Josefine
Göteborg International Film Festival 2005-01-28 The Swenkas
Amsterdam, IDFA 2004-11-18 The Swenkas
CPH:DOX 2004-11-05 Jerusalem, min elskede
Jihlava International Documentary Film Festival 2004-10-26 Jerusalem, min elskede
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2004-10-19 Jerusalem, min elskede
Bergen International Film festival 2004-10-14 Jerusalem, min elskede
Reykjavik Nordisk Panorama 2004-09-22 Jerusalem, min elskede
Edinburgh International Film Festival 2004-08-18 Annas dag
Odense Internationale Film Festival 2004-08-09 Jerusalem, min elskede
Karlovy Vary International Film Festival 2004-07-02 Jerusalem, min elskede
Göteborg International Film Festival 2004-01-23 Jerusalem, min elskede
Tallinn Black Nights Film Festival 2003-11-22 Midsommer
Amsterdam, IDFA 2003-11-20 Jerusalem, min elskede
Jihlava International Documentary Film Festival 2003-10-23 Angels of Brooklyn
Odense Internationale Film Festival 2003-08-11 Krig
Berlin Fantasy Film Festival 2003-07-23 Midsommer
Nyon, Visions du Réel 2003-04-26 Angels of Brooklyn
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2003-04-25 Angels of Brooklyn
Moscow - Royal Danish Embassy 2003-04-05 Midsommer
Göteborg International Film Festival 2003-01-24 Midsommer
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 To kvinder
Odense Internationale Film Festival 1999-08-16 Antenneforeningen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.