enda

Rebecca Richmond

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Chefkostumier DK/Spillefilm
Anti 2016 Chefkostumier DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Chefkostumier DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Chefkostumier DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Chefkostumier DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Stylist DK/Spillefilm
Partiets mand 2014 Makeup, Kostumedesigner Tv-serie
Heartless 1 2014 Kostumedesigner Tv-serie
Tabu 2012 Stylist DK/Kort fiktion
Sover Dolly på ryggen? 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Kostumier DK/Spillefilm
ID:A 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.