enda

Ricardo Sousa

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tinkas juleeventyr 2017 Lydklipper Tv-serie
I fars hænder 2017 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Heartstone 2017 Lydklipper DK/Spillefilm
Storm starter i skole 2015 Lyddesign Dokumentarserie
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Lydeffekter DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 2 2015 B-tonemester (postproduktion) Tv-serie
Juleønsket 2015 Dialogklipper Tv-serie
The Man Who Saved the World 2014 Lyd DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 1 2013 Foley-klipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.