enda

Rikke Raben

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nikolaj og Julie 2002 Produktionsdesign Tv-serie
Dykkerne 2000 Rekvisitør (specialrekvisitter) DK/Spillefilm
Det store flip 1997 Skulptør DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Rekvisitmaler Tv-serie
Ørnens øje 1997 Skulptør DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Skulptør Tv-serie
Ord 1994 Scenograf, Rekvisitør DK/Dokumentarfilm
Prinsen af Jylland 1994 Produktionsdesignassistent U/Spillefilm
Nattevagten 1994 Skulptør DK/Spillefilm
Dagens helt 1989 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Notater om kærligheden 1989 Produktionsassistent DK/Eksperimentalfilm
Tarzan Mama Mia 1989 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
I Fridtjof Nansens fodspor over Indlandsisen 1988 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Der var krig i verden 1977 Medvirkende Tv-serie
Kender du Rikke? 1968 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.