enda

Rikke Tvilum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forældre 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Scenograf Tv-serie
Kapgang 2014 Grafik DK/Spillefilm
Baby 2014 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Stille hjerte 2014 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
1864 2014 Photoshop Tv-serie
I lossens time 2013 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Scenografassistent DK/Kort fiktion
Snap 2005 Rekvisitør DK/Eksperimentalfilm
Ulykken 2003 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.