enda

Roger Barton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Transformers: Age of Extinction 2014 Klip U/Spillefilm
G.I. Joe - Gengældelsen 2013 Klip U/Spillefilm
World War Z 2013 Klip U/Spillefilm
The grey 2012 Klip U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Klip U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Klip U/Spillefilm
Speed racer 2008 Klip U/Spillefilm
Eragon 2006 Klip U/Spillefilm
Star wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn 2005 Klip U/Spillefilm
The Amityville Horror 2005 Klip U/Spillefilm
Get rich or die tryin' 2005 Klip U/Spillefilm
Bad Boys II 2003 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.