enda

Roman Rigo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Boom operator Tv-serie
Så længe jeg lever 2018 Boom operator DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Boom operator DK/Spillefilm
1864 2014 Boom operator Tv-serie
En kongelig affære 2012 Boom operator DK/Spillefilm
Prag 2006 Boom operator (Prag) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.