enda

Rune Kristiansen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Danmarks Sønner 2019 Lyddesigner DK/Spillefilm
Fogedretten 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Helved (oversigt) 2019 Tonemester, 2. unit Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Tonemester, 2. unit Fiktionsserie
Friheden 2018 Boom operator Tv-serie
Fædreland 2017 Tonemester DK/Kort fiktion
Gennem drømmehinden 2017 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Den bedste mand 2017 Lydassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Dagny 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Min far forfra 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Kolbøttefabrikken 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Sømand 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Omveje 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Verdenssøn 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Den sidste rejse 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Lydklipper Tv-serie
Den talende kuffert 2011 Boom operator DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.