enda

Sammy H. Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De Frivillige 2019 Compositing DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Lead compositing DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Compositing DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Compositing DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Compositing DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Compositing DK/Spillefilm
I blodet 2016 Final assemble DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 VFX artist DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Compositing DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Visual effects Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Visual effects Tv-serie
Vildfugl 2012 Visual effects DK/Kort fiktion
Solecito 2012 Compositing U/Kort fiktion
Tantedrengen 2012 Compositing DK/Dokumentarfilm
Her bor Jensen 2010 Ild- og røgeffekter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.