enda

Samuel L. Jackson

(1948 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Glass 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Captain Marvel 2019 Medvirkende U/Spillefilm
I Am Not Your Negro 2017 Fortæller U/Dokumentarfilm
xXx: Return of Xander Cage 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Cell 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Hateful Eight 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Kingsman: The Secret Service 2015 Richard Valentine U/Spillefilm
The Other Guys 2010 P.K. Highsmith U/Spillefilm
Mother and child 2010 Paul U/Spillefilm
Cleaner 2008 Tom Cutler, Producer U/Spillefilm
Lakeview Terrace 2008 Abel Turner U/Spillefilm
Jumper 2008 Roland U/Spillefilm
1408 2007 Gerald Olin U/Spillefilm
Freedomland 2006 Lorenzo Council U/Spillefilm
Snakes on a plane 2006 Neville Flynn U/Spillefilm
Black snake moan 2006 Lazarus U/Spillefilm
Coach Carter 2005 Ken Carter U/Spillefilm
xXx2 - The Next Level 2005 Agent Augustus Gibbons U/Spillefilm
De utrolige 2004 Lucius Best/Frozone (org. version) U/Spillefilm
S.W.A.T. - Politiets eliteenhed 2003 Dan 'Hondo' Harrelson U/Spillefilm
Basic 2003 Sergent Nathan West U/Spillefilm
Changing Lanes 2002 Doyle Gipson U/Spillefilm
XXX 2002 Agent Augustus Gibbons U/Spillefilm
The 51st State 2001 Elmo McElroy U/Spillefilm
Rules of Engagement 2000 Col. Terry L. Childers U/Spillefilm
Shaft 2000 John Shaft U/Spillefilm
Unbreakable 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Deep Blue Sea 1999 Russel Franklin U/Spillefilm
Forhandleren 1998 Danny Roman U/Spillefilm
Kuglen 1998 Harry Adams U/Spillefilm
187 1997 Trevor Garfield U/Spillefilm
Jackie Brown 1997 Ordell Robbie U/Spillefilm
A time to kill 1996 Carl Lee Hailey U/Spillefilm
The long kiss goodnight 1996 Mitch Henessey U/Spillefilm
Die Hard - Mega Hard 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens kys 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Fresh 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Dødbringende måben 1 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.