enda

Sanni Sylvester Petersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brødre 2004 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Manus DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Scripter, Casting DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Scripterassistent DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Oviri 1986 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Assistent DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Assistent DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.