enda

Sara Stockmann

(1973 – )

Producer. Født 20/8 1973. Uddannet fra Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet og Amsterdam Universitet.

Sara Stockmann har produceret en lang række af dokumentarfilm, som blandt andet Janus Metz' "Armadillo" (2010), som både vandt Critics Week Grand Prize på Cannes Festivalen og en Robert for Bedste dokumentar, Katrine W. Kjærs "Mercy Mercy"(2012), Jannik Splidsboels "Misfits" (2015), der havde verdenspremiere til Berlinalen, og Elvira Linds "Bobbi Jene" (2017), der modtog tre priser på Tribeca Film Festival.

Børnekortfilmen 'Fantasi fantasi' (2018), instrueret af Kaspar Astrup Schröder, er udvalgt til IDFAs børnefilmkonkurrence.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Amys vilje 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Fantasi Fantasi 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
Bobbi Jene 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Big Time 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Rehearsal Night 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Vold - i kærlighedens navn 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Misfits 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Et hjem i verden 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Storm starter i skole 2015 Producer Dokumentarserie
Våbensmuglingen 2014 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Mig Thai 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Drengelejren 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Miniyamba 2013 Associate producer DK/Kort fiktion
Mercy Mercy - Adoptionens pris 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Do it Project 2011 Producer DK/Kort fiktion
Svend 2011 Udviklingsproducer, Producer DK/Dokumentarfilm
Armadillo 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Tankograd 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Pig country 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Kim 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Produktion DK/Dokumentarfilm
Det arabiske initiativ 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Fact - Arte - Fact 1991 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Erikos verdener Producer DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix de la Semaine de la Critique 2010 Semaine de la Critique, Cannes 2010 Armadillo
Grierson Award for bedste dokumentarfilm 2010 London Film Festival 2010 Armadillo
Bedste dokumentarfilm 2010 Zürich Film Festival 2010 Armadillo
Audience Prize 2011 Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2011 Armadillo
Best Documentary Award 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarfotograf 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
Bedste dokumentarklipper 2017 New York Tribeca Film Festival 2017 Bobbi Jene
IDFA Bedst middellængde dokumentarfilm 2015 Amsterdam, IDFA 2015 Et hjem i verden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Amsterdam, IDFA 2018-11-14 Fantasi Fantasi
SilverDocs AFI Documentary Festival 2018-06-13 Fantasi Fantasi
Warszawa, Against Gravity 2018-05-11 Big Time
ZagrebDox 2018-02-25 Big Time
Göteborg International Film Festival 2018-01-26 Vold - i kærlighedens navn
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2018-01-23 Big Time
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 2017-12-10 Big Time
Amsterdam, IDFA 2017-11-15 Big Time
Torun, Camerimage 2017-11-11 Bobbi Jene
New York, DOC NYC Film Festival 2017-11-09 Big Time
Lübeck, Nordische Filmtage 2017-11-01 Big Time
Valladolid International Film Festival 2017-10-21 Bobbi Jene
Chicago International Film Festival 2017-10-12 Big Time
London Film Festival 2017-10-04 Bobbi Jene
Reykjavik Film Festival 2017-09-28 Bobbi Jene
Malmö Nordisk Panorama 2017-09-16 Bobbi Jene
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2017-09-14 Bobbi Jene
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2017-08-19 Big Time
Hong Kong International Film Festival 2017-08-15 Bobbi Jene
Melbourne Film Festival 2017-08-03 Bobbi Jene
Sydney Film Festival 2017-06-07 Big Time
Warszawa, Against Gravity 2017-05-12 Bobbi Jene
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2017-05-11 Bobbi Jene
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2017-04-27 Bobbi Jene
Nyon, Visions du Réel 2017-04-21 Bobbi Jene
New York Tribeca Film Festival 2017-04-19 Bobbi Jene
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 2016-12-04 Et hjem i verden
Lübeck, Nordische Filmtage 2016-11-02 Et hjem i verden
Bergen International Film festival 2016-09-20 Et hjem i verden
San Sebastian International Film Festival 2016-09-16 Armadillo
Tel Aviv International Children's Film Festival 2016-07-07 Et hjem i verden
Warszawa, Against Gravity 2016-05-13 Et hjem i verden
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2016-04-28 Et hjem i verden
Durham, Full Frame 2016-04-07 Et hjem i verden
Thessaloniki Documentary Festival 2016-03-18 Et hjem i verden
London, Human Rights Watch Film Festival 2016-03-09 Et hjem i verden
Göteborg International Film Festival 2016-01-29 Et hjem i verden
Amsterdam, IDFA 2015-11-18 Et hjem i verden
CPH:DOX 2015-11-06 Et hjem i verden
Berlinale 2015-02-05 Misfits
Beijing, iDOCS Int. Documentary Forum 2014-12-12 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Message to Man 2014-09-20 Armadillo
Cape Town, Encounters South African Int. Documentary Film Festival 2013-06-06 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Warszawa, Against Gravity 2013-05-10 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2013-05-02 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2013-04-25 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Stockholm Film Festival Junior 2013-04-15 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Guadalajara Film Festival 2013-03-01 Armadillo
Göteborg International Film Festival 2013-01-25 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Amsterdam, IDFA 2012-11-14 Mercy Mercy - Adoptionens pris
Mumbai Film Festival 2011-10-13 Armadillo
Yamagata Int. Documentary Film Festival 2011-10-06 Armadillo
Aarhus, Nordisk Panorama 2011-09-23 Armadillo
DMZ South Korea 2011-09-22 Armadillo
Dokufest Prizren 2011-07-23 Armadillo
Melbourne Film Festival 2011-07-21 Armadillo
Sydney Film Festival 2011-06-08 Armadillo
Warszawa, Against Gravity 2011-05-06 Armadillo
Istanbul Int. Film Festival 2011-04-02 Armadillo
Wellington, New Zealand Film Festival Showcase 2011-03-31 Armadillo
Hong Kong International Film Festival 2011-03-20 Armadillo
Austin, SXSW Film Festival 2011-03-11 Armadillo
ZagrebDox 2011-03-06 Armadillo
Docsbarcelona 2011-02-01 Armadillo
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2011-01-25 Tankograd
Amsterdam, IDFA 2011-01-03 Armadillo
Les Arcs European Film Festival 2010-12-11 Armadillo
Tallinn Black Nights Film Festival 2010-11-19 Armadillo
Amsterdam, IDFA 2010-11-18 Armadillo
Lithuania Scanorama Film Forum 2010-11-11 Armadillo
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2010-11-11 Armadillo
Sevilla Festival de Cine 2010-11-05 Armadillo
Lübeck, Nordische Filmtage 2010-11-03 Armadillo
New York, DOC NYC Film Festival 2010-11-03 Armadillo
Sao Paulo Int. Film Festival 2010-10-21 Armadillo
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2010-10-18 Armadillo
Morelia International Film Festival 2010-10-16 Armadillo
London Film Festival 2010-10-13 Armadillo
Ghent Flanders Int. Film Festival 2010-10-12 Armadillo
Hamburg FilmFest GmbH 2010-09-30 Armadillo
Haifa International Film Festival 2010-09-23 Armadillo
Zürich Film Festival 2010-09-23 Armadillo
Reykjavik Film Festival 2010-09-23 Armadillo
Rio de Janeiro Film Festival 2010-09-23 Armadillo
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2010-09-16 Armadillo
Toronto International Film Festival 2010-09-09 Armadillo
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2010-08-18 Armadillo
Karlovy Vary International Film Festival 2010-07-02 Armadillo
Semaine de la Critique, Cannes 2010-05-13 Armadillo
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2010-04-29 Tankograd
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Roskilde
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2010-04-07 Roskilde
CPH:DOX 2009-11-06 Kim
Reykjavik Film Festival 2009-09-17 Roskilde
ZagrebDox 2009-02-23 Roskilde
Göteborg International Film Festival 2009-01-23 Roskilde
Warsaw International Film Festival 2008-10-10 Roskilde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.