enda

Sarah Juel Werner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En chance til 2015 Pige på legeplads DK/Spillefilm
Intet kan røre mig 2011 Louise DK/Kort fiktion
Træneren 2009 Pernille DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Bea Deleuran DK/Spillefilm
To verdener 2008 Elisabeth DK/Spillefilm
Absalons hemmelighed 2006 Cecilie Berggren Tv-serie
Drømmen 2006 Iben DK/Spillefilm
Snowys jul 2004 Stemme U/Kort fiktion
Brødre 2004 Natalie DK/Spillefilm
Arven 2003 Marie-Louise DK/Spillefilm
Er du skidt, skat? 2003 Katrine Tv-serie
Ulvepigen Tinke 2002 Tinke DK/Spillefilm
Lilo & Stitch 2002 Lilo U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.