enda

Sebastian Öberg

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Håbets ø 2019 Komponist DK/Dokumentarfilm
Rejsen til Utopia 2019 Komponist DK/Dokumentarfilm
Arvingerne 3 2017 Komponist Tv-serie
De standhaftige 2016 Komponist DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Komponist Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Musik, Komponist Tv-serie
Beyond 2011 Komponist U/Spillefilm
En familie 2010 Komponist DK/Spillefilm
Let's be together 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Habibti min elskede 2002 Musik DK/Kort fiktion
Rimhinde 1997 Musik DK/Eksperimentalfilm
Sandsagn 1997 Musik DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.