enda

Sebastian Winterø

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miraklet 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Tyveriet af Afrika 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Magi i luften 2011 Foto DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Foto, Stills DK/Kort fiktion
Blekingegade 2010 2. kameraassistent Tv-serie
De fantastiske 3 2009 Foto DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Foto Tv-serie
Gud, lugt og hende 2008 Fotograf U/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Foto DK/Spillefilm
Fighter 2007 Foto DK/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Cheffotograf U/Spillefilm
Supervoksen 2006 Foto DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Fotografassistent Tv-serie
The Swenkas 2005 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Jeg dig elsker 2005 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Fucking 14 2005 Fotograf DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Fotograf DK/Kort fiktion
Den nye lejer 2005 Fotograf DK/Kort fiktion
Jerusalem, min elskede 2004 Foto DK/Dokumentarfilm
Richard - Memories from the scrapbook 2004 Foto DK/Kort fiktion
Mellem rum 2004 Fotograf DK/Kort fiktion
Afdeling D 2004 Fotograf DK/Kort fiktion
Strings 2004 Fotograf (titelsekvens) DK/Spillefilm
Pagten 2003 Foto DK/Kort fiktion
Buddhas barn 2003 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Dykkeren i min mave 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Bokseren 2003 2. fotograf, Focus puller DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Jesus & Josefine 2003 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Frunk 2003 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Stoffers øjeblik 2002 Foto, Klip, Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Middagen 2001 Foto DK/Kort fiktion
At sige det til hende 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Trækfugle 2001 Stills DK/Kort fiktion
Den lille skrædder 2001 Stills DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 B-fotograf Tv-serie
En sidste gang 1999 Foto DK/Kort fiktion
Ved Stillebækken 1999 B-fotograf Tv-serie
Pink Prison 1999 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Sisters in the Sky - en Roadmovie fra luften 1999 Kameraoperatør, 2. unit Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.