enda

Shia LaBeouf

(1986 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Honey Boy 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Peanut Butter Falcon 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Borg 2017 John McEnroe U/Spillefilm
American Honey 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Fury 2014 Boyd 'Bible' Swan U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Jerôme DK/Spillefilm
The Necessary Death of Charlie Countryman 2013 Charlie Countryman U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Jerôme DK/Spillefilm
Lawless 2012 Jack Bondurant U/Spillefilm
The Company You Keep 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Sam Witwicky U/Spillefilm
Wall Street: Money never sleeps 2010 Jake Moore U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Sam Witwicky U/Spillefilm
Eagle Eye 2008 Jerry Shaw U/Spillefilm
Transformers 2007 Sam Witwicky U/Spillefilm
Disturbia 2007 Kale U/Spillefilm
Surf's Up 2007 Cody Maverick (org. version) U/Spillefilm
A guide to recognizing your saints 2006 Young Dito U/Spillefilm
Constantine 2005 Chas Chandler U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.