enda

Per Sidor

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Only God Forgives 2013 Digital intermediate DK/Spillefilm
Volcano 2012 Digital intermediate U/Spillefilm
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Arri re-recording U/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Arri recording DK/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Digital intermediate DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Digital intermediate DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Digital intermediate DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Digital intermediate DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Digital intermediate DK/Spillefilm
Dirch 2011 Digital intermediate DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Cinevator re-recording DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Arri recording operatør DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Digital intermediate DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Digital intermediate DK/Spillefilm
Submarino 2010 Digital intermediate DK/Spillefilm
Camping 2009 Digital intermediate DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Digital intermediate DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Digital intermediate DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Digital intermediate, Digitalt intermediate DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Digital intermediate, Digitalt intermediate DK/Spillefilm
Fighter 2007 Daglige print DK/Spillefilm
Lotto 2006 Lyd DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Synkronisering DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Daglige print U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.