enda

Sidsel Hybschmann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Retfærdighedens ryttere 2020 Produktion DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Co-producer DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Co-producer DK/Spillefilm
En chance til 2015 Associate producer DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Associate producer DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Associate producer (Danmark) DK/Spillefilm
Jagten 2013 Associate producer DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Associate producer DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
En familie 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Producerassistent Tv-serie
Den du frygter 2008 Producerassistent DK/Spillefilm
De unge år 2007 Assistent DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Runner DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste kvindelige skuespiller 2016 Berlinale 2016 Kollektivet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Sydney Film Festival 2017-02-02 Kollektivet
Les Arcs European Film Festival 2016-12-10 Kollektivet
Goa - Int. Film Festival of India 2016-11-20 Kollektivet
Los Angeles, AFI Int. Festival 2016-11-10 Kollektivet
Mumbai Film Festival 2016-10-20 Kollektivet
Chicago International Film Festival 2016-10-13 Kollektivet
Sydney Film Festival 2016-10-01 Kollektivet
Reykjavik Film Festival 2016-09-29 Kollektivet
Toronto International Film Festival 2016-09-08 Kollektivet
Melbourne Film Festival 2016-07-28 Kollektivet
Edinburgh International Film Festival 2016-06-15 Kollektivet
Sydney Film Festival 2016-06-08 Kollektivet
Moscow - Royal Danish Embassy 2016-04-20 Kollektivet
Vilnius International Film Festival 2016-03-31 Kollektivet
Berlinale 2016-02-11 Kollektivet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.