enda

Sidsel Hybschmann

Producer. Uddannet cand.mag i Filmvidenskab ved Københavns Universitet i 2007.

Hybschmann har arbejdet for Zentropa i en årrække, som producerassistent, associate producer, co-producer og producer. Hun har blandt andet produceret Anders Thomas Jensens 'Retfærdighedens ryttere' (2020) og ko-produceret 'Druk', der var udtaget til filmfestivalerne i Cannes, Toronto, San Sebastián og London og desuden vandt fire priser ved European Film Awards.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Smagen af sult 2021 Udviklingsproducer DK/Spillefilm
Retfærdighedens ryttere 2020 Producer DK/Spillefilm
Druk 2020 Co-producer DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Co-producer DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Co-producer DK/Spillefilm
En chance til 2015 Associate producer DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Associate producer DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Associate producer (Danmark) DK/Spillefilm
Jagten 2013 Associate producer DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Associate producer DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
En familie 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Producerassistent Tv-serie
Den du frygter 2008 Producerassistent DK/Spillefilm
De unge år 2007 Assistent DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.