enda

Sidsel Lønvig Siersted

(1982 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hunting for Hedonia 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Line producer DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Finansierende producer DK/Dokumentarfilm
Safari 2017 Line producer U/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Line producer DK/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2016 Assisterende producer DK/Dokumentarfilm
Naturens uorden 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Line producer DK/Dokumentarfilm
Slottet 2014 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Børnene på Putins losseplads 2014 Assisterende producer DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Assisterende producer DK/Dokumentarfilm
En anderledes dreng 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Miniyamba 2013 Associate producer DK/Kort fiktion
Tyveriet af Afrika 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Tankograd 2010 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Miraklet på Entoto 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.