enda

Sidsel Lønvig Siersted

(1982 – )

Producer. Født 1982. Uddannet fra Københavns Universitet i 2008 med en kandidat i Film- og Medievidenskab.
Siersted har arbejdet som producer siden 2011 og debuterede i det lange dokumentarformat i 2013 med ’En Anderledes Dreng’ af Ulrik Wivel. Siden har hun bl.a. produceret ’Naturens Uorden’ (2015) af Christian Sønderby Jepsen, der blev udtaget til hovedkonkurrence på IDFA og var nomineret til en Bodil og en Robert for bedste dokumentar, og Eva Mulvads 'A Modern Man', der var nomineret til en IDA award. Herudover tæller hendes filmografi bl.a. Democrats (2014), Something Better to Come (2016), Love Child (2019), Hunting for Hedonia (2019), The Edge of Democracy (2019) og Have a Nice Day (2019).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Apolonia, Apolonia 2020 Producer DK/Dokumentarfilm
Love Child 2019 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Jagten på lykken 2019 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Line producer DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Finansierende producer DK/Dokumentarfilm
Safari 2017 Line producer U/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Line producer DK/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2016 Assisterende producer DK/Dokumentarfilm
Aquarela 2016 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Naturens uorden 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Line producer DK/Dokumentarfilm
Slottet 2014 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Børnene på Putins losseplads 2014 Assisterende producer DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Assisterende producer DK/Dokumentarfilm
En anderledes dreng 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Miniyamba 2013 Associate producer DK/Kort fiktion
Tyveriet af Afrika 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Tankograd 2010 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Miraklet på Entoto 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.