enda

Signe Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Direktøren for det hele 2006 Producer DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Line producer DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionskoordinator Tv-film
Max 2000 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Mifunes sidste sang 1999 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Barbara 1997 Produktionsassistent (København) DK/Spillefilm
Ardele 1968 Medvirkende Tv-film

Som Signe Leick Jensen

Title År Funktion Category
Shorta 2020 Producer DK/Spillefilm
Hacker 2019 Producer DK/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 Producer DK/Spillefilm
Reunited 2019 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Julebrødrene 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
Gud taler ud 2017 Producer DK/Spillefilm
Min mosters historier - Lille matros 2017 Producer DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Vind i sejlene 2017 Producent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Tømmerflåden 2017 Producent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - På rette kurs 2017 Producent DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Det sorte tegn 2017 Producer DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Den hvide hval 2017 Producer DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Flaskeposten 2017 Producer DK/Kort fiktion
Min mosters historier - Ny proviant 2017 Producent DK/Kort fiktion
Aminas breve 2017 Executive producer DK/Spillefilm
The Allins 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 1:3 2015 Producer Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 2:3 2015 Producer Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 3:3 2015 Producer Tv-dokumentar
Idealisten 2015 Producer, Executive producer DK/Spillefilm
Comeback 2015 Producent DK/Spillefilm
Lulu 2014 Udviklingsproducer DK/Kort fiktion
Miraklet 2014 Line producer DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Producer DK/Spillefilm
Hemmeligheden 2012 Executive producer DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Executive producer Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Executive producer Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Executive producer Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Executive producer Tv-serie
Superclásico 2011 Producer DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Producer DK/Spillefilm
Limbo 2010 Co-producer U/Spillefilm
Eat shit and die 2007 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.