enda

Signe Mynborg

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Williams mor, Casting Tv-serie
Vitello 2018 Diverse roller, Casting DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Williams mor, Casting Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Casting Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Casting Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Casting Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Casting Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Casting Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Casting Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Casting Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Casting Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Casting Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Casting Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Casting Tv-serie
Vitello graver et hul 2018 Casting Tv-serie
Vitello graver et hul 2016 Casting DK/Kort fiktion
Mekanikerne 2014 Casting DK/Kort fiktion
Sværvægter 2014 Casting DK/Kort fiktion
Dannys dommedag 2014 Casting DK/Spillefilm
Max 2007 Simons kæreste, Instruktørassistent Tv-serie
Homeless 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dommeren 2005 Eriks datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.