enda

Signe Rørne

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Secret Society of Fine Arts 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Postproduktion DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Produktionsleder (postproduktion) DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Postproduktion DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Antichrist 2009 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Hannahs valg 2009 Produktionsleder (postproduktion: Gran Canaria U/Spillefilm
Lille soldat 2008 Klipper (postproduktion) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.