enda

Sigrid D.P.A. Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Tonemester DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
At elske Pia 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Sorte måne 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Øde Ø 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Den fremmede 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Ø 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Som følger solen 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Little Night Hunter 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Den skaldede frisør 2012 Lydassistent DK/Spillefilm
Brainy 2011 Toneassistent DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Toneassistent DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Assistent DK/Spillefilm
Engle i sneen 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Kvinden der drømte om en mand 2010 Toneassistent DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Toneassistent DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.