enda

Sigurdur Sverrir Pálsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den milde smerte 2014 Klipper, Fotograf DK/Spillefilm
Thors saga 2011 Oversættelse DK/Dokumentarfilm
Ikingut 2000 Foto U/Spillefilm
Benjamin Due 1996 Foto U/Spillefilm
Sky palace 1994 Foto U/Spillefilm
Som i himlen 1992 Produktion U/Spillefilm
Gyldent sand 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.