enda

Simon Sandin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vildheks 2018 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Under Træet 2018 Compositing U/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Compositing DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Compositing DK/Spillefilm
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Online DK/Kort fiktion
Det korte liv 2014 Visual effects DK/Kort fiktion
Engle hører til i himlen 2012 Compositing DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.