enda

Simon Sears

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Shorta 2020 Jens DK/Spillefilm
Undtagelsen 2019 Rasmus DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Johan DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Christian Tv-serie
Bedrag 1 2016 Tobias Tv-serie
9. april 2015 Kaptajn Holm DK/Spillefilm
Nordlys 2009 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.