enda
Person

Simon Sumborg

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kolonien 2017 Fotograf Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Aqua Mamas 2016 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det mindste kongerige i verden 2015 Fotograf Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Video assist Tv-serie
Jeanne d''Arc 2015 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Krigen 2015 Clapper DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Clapper/loader DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Video-tekniker Tv-serie
Sammen for evigt 2013 Foto DK/Kort fiktion
Rytteriet II 2013 Clapper/loader Tv-serie
Borgen 3 2013 Video-tekniker Tv-serie
Jagten 2013 Clapper/loader DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Clapper/loader DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Video-tekniker Tv-serie
Borgen 1 2010 Video-tekniker Tv-serie
Hvor drenge bliver til mænd 2008 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm