enda

Sine Vadstrup Brooker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fat Front 2019 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Landet af glas 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Skyggebokser 2017 Fotograf DK/Kort fiktion
Regnbuepiger 2017 Fotograf DK/Kort fiktion
Rejsen 2017 Cheffotograf DK/Dokumentarfilm
Sorgenfri 2016 Clapper/loader, Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Melon Rainbow 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Slip mine hænder 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Audi - The Art of Performance 2015 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Sort 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Som følger solen 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Alt det man ikke ser 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
The Art of Crossing a Bridge 2012 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Ambassadøren 2011 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.