enda

Sonny Lahey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Flere roller DK/Spillefilm
Vilde Rolf smadrer internettet 2019 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Dumbo 2019 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Vildheks 2018 Stemme DK/Spillefilm
3 ting 2017 Dialogindspilning DK/Spillefilm
Peter og dragen 2016 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Eventyret om Askepot 2015 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Den gode dinosaur 2015 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Computerstemme Tv-serie
Big Hero 6 2014 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Stemmecasting DK/Spillefilm
Hotel Transylvania 2012 Stemme U/Spillefilm
Modig 2012 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Vilde Rolf 2012 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
You & Me Forever 2012 1. instruktørassistent, Associate producer DK/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Kong Frederik, Stemmeinstruktør DK/Spillefilm
Gnomeo & Julie 2011 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Vilddyr 2010 Manus DK/Kort fiktion
Alice i Eventyrland 2010 Instruktør (danske stemmer) U/Spillefilm
Yogi bear 2010 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Instruktør (danske stemmer) U/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Instruktør (danske stemmer) U/Spillefilm
G-force 2009 Instruktør (danske stemmer) U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Alpha, Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Wall-E 2008 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Alliancen 2008 Producer DK/Kort fiktion
Elsker ikke 2008 Producer DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Manuskript DK/Kort fiktion
Myremobberen 2006 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Forsvunden 2006 Producer DK/Kort fiktion
Asterix og vikingerne 2006 Instruktør (danske stemmer) U/Spillefilm
Sort oktober 2005 Manus DK/Kort fiktion
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Instruktør (danske stemmer) U/Spillefilm
En lille død 2005 Producer DK/Kort fiktion
Lukas 2005 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
På toppen 2004 Manus, Producer DK/Kort fiktion
Afdeling D 2004 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Dougs første film 1999 Doug Funnie U/Spillefilm
Lånerne 1997 Sprud Spiller U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.