enda

Søren Hyldgaard

(1962 – 2018)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Stranger Within 2013 Komponist DK/Spillefilm
Det grå guld 2013 Komponist DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Musik DK/Spillefilm
Den fremmede 2009 Komponist DK/Kort fiktion
Storm 2009 Komponist DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Research DK/Spillefilm
Ses 2008 Musik DK/Kort fiktion
Red 2008 Komponist U/Spillefilm
I sproget er jeg 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Nynne 2005 Komponist DK/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Musik DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Musik DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Komponist DK/Dokumentarfilm
Bertram & co 2002 Musik DK/Spillefilm
One Hell of a Christmas 2002 Komponist DK/Spillefilm
Family 2001 Musik DK/Dokumentarfilm
Pyrus på pletten 2000 Musik DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Musik Tv-serie
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Komponist, Orkestrering DK/Spillefilm
FCK - sidste chance 1998 Musik DK/Dokumentarfilm
Nattens engel 1998 Musik DK/Spillefilm
Mørkets ø 1997 Musik U/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Musik, Arrangement DK/Spillefilm
Hobby mani - noget med fjer på 1997 Musik DK/Dokumentarfilm
H.C. Andersens eventyr 1996 Musik DK/Kort fiktion
Mette og Esben 1995 Musik DK/Dokumentarfilm
Natskygger 1993 Musik DK/Dokumentarfilm
Den sidste færge 1993 Musik DK/Kort fiktion
2400 NV 1992 Musik DK/Eksperimentalfilm
Adam Hart i Sahara 1990 Musik DK/Kort fiktion
Enken 1990 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.