enda

Søren Johannes Meyer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Små ulykker 2002 Belyser DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Belyser DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Belyser DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Lyssætter Tv-serie
Surferne kommer 1998 Grip, Belyser DK/Kort fiktion
Mørkeleg 1996 Belyser DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Belyser DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Lyssætter Tv-serie
Kun en pige 1995 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.