enda

Steffen Wiedemann Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Comeback 2015 2. kameraoperatør DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Steadicam Tv-serie
Wanker 2012 Steadicam DK/Kort fiktion
Forbrydelsen III 2012 Steadicam-operatør Tv-serie
Borgen 2 2011 2. kameraassistent Tv-serie
Smukke mennesker 2010 2. fotograf DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Steadicam-operatør Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Steadicam-operatør Tv-serie
Sommer 2008 Steadicam-operatør Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Kameraoperatør Tv-serie
Rene hjerter 2006 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Verdensmesterens fald 2006 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Omars jul 2005 Kameraoperatør Tv-serie
Hotellet 2000 Kameraoperatør Tv-serie
Casper & mandrilaftalen 1999 Kameraoperatør Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Kameraoperatør Tv-serie
Mer' Matador 1998 Kameraoperatør Tv-dokumentar
Drengene fra Sankt Petri - brikker til en film 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.