enda

Sten Platz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Machine 2015 Supplerende animation DK/Kort fiktion
Albert 2015 Karakteranimation DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Animation DK/Spillefilm
Marco Macaco 2012 Figuranimator DK/Spillefilm
Piggy 2012 Blocking DK/Kort fiktion
Den kæmpestore bjørn 2011 Animation DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Figuranimator DK/Spillefilm
Disco ormene 2008 Animator DK/Spillefilm
Sweet Dreams 2007 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.