enda

Stine Elmholt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De forbandede år 2019 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Regi Tv-serie
Op med halen 2014 Rekvisitør Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Rekvisitør Tv-serie
Steppeulven 2014 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Chefrekvisitør Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Chefrekvisitør Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Chefrekvisitør Tv-serie
Limbo 2011 Regi Tv-serie
Se min kjole 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Set rekvisitør Tv-serie
Kollegiet 2007 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Mors dreng 2007 Rekvisitør DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Regi Tv-serie
Sofies session 2006 Scenograf DK/Kort fiktion
Fidibus 2006 Rekvisitør DK/Spillefilm
Louise 2005 Scenograf DK/Kort fiktion
Vakuum 2005 Scenograf DK/Kort fiktion
Deadline 2005 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.