enda

Stine Fischer Christensen

(1985 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Frigg DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Johanne DK/Spillefilm
Underverden 2017 Stine DK/Spillefilm
Fanget i de fries land 2017 Manuskript DK/Dokumentarfilm
En du elsker 2014 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Skinke 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 Prostitueret DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Elisa DK/Spillefilm
Elsker ikke 2008 Mia DK/Kort fiktion
Nowhere Man 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Goodbye Bluebird 2007 Nanna DK/Kort fiktion
Ekko 2007 Angelique DK/Spillefilm
Princess 2006 Christina DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Anna DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Sofie DK/Spillefilm
Aftenland 2003 Pernille DK/Kort fiktion
Indien 1999 Rebecca DK/Kort fiktion
Tifanfaya 1998 Tifanfaya DK/Kort fiktion
Poesie album 1994 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.