enda

Stine Gudmundsen-Holmgreen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Kostumier Tv-serie
Juleønsket 2015 Kostumedesigner Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Chefkostumier Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Kostumier Tv-serie
Stille hjerte 2014 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Jagten 2013 Chefkostumier DK/Spillefilm
Borgman 2013 Kostumier U/Spillefilm
Cloud Chamber 2013 Chefkostumier Interaktive projekter
Kon-tiki 2012 Kostumedesigner U/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Set design DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Chefkostumier DK/Spillefilm
Dirch 2011 Chefkostumier DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Caroline - den sidste rejse 2010 Kostumer DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Kostumier, 2. unit DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Kostumer Tv-serie
Winnie og Karina - The Movie 2009 Chefkostumier DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Kostumier (præproduktion) DK/Spillefilm
Album 2008 Kostumer Tv-serie
Den du frygter 2008 Kostumier (præproduktion) DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Kostumer DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Chefkostumier DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Chefkostumier (præ-produktion) DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Kostumier DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Kostumer, Sminkør DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Kostumer Tv-serie
Vakuum 2005 Kostumier DK/Kort fiktion
Lad de små børn... 2004 Kostumer DK/Spillefilm
Arven 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Kostumer Tv-serie
Små skred 2003 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Okay 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Elsker dig for evigt 2002 Kostumekonsulent DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Kostumer DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Kostumer DK/Spillefilm
Skoda 2001 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Blomsterfangen 1996 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Det bli'r i familien 1993 Kostumer DK/Spillefilm
Epilogue 1990 Kostumer DK/Eksperimentalfilm
Notater om kærligheden 1989 Kostumer DK/Eksperimentalfilm
De saliges ø 1986 Kostumer DK/Kort fiktion
Flamberede hjerter 1986 Kostumeassistent DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.