enda

Stine Marie Møller Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Produktionsleder Tv-serie
Rita 2 2013 Postproduktion Tv-serie
Rita 1 2012 Produktionskoordinator Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Produktionsassistent Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Produktionsassistent Tv-serie
Fighter 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Casting-assistent DK/Spillefilm
Ulykken 2003 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.