enda

Stine Ricks

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Far til fires vilde ferie 2015 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Regi Tv-serie
Drengen der ikke kunne svømme 2011 Scenograf DK/Kort fiktion
Den sidste rejse 2011 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
En familie 2010 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Rekvisitør Tv-serie
Forførerens fald 2008 Rekvisitør DK/Dokumentarfilm
Anna Pihl 2006 Produktionsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.