enda

Susanne Storm

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Tove Vestergaard Tv-serie
Gidseltagningen 2017 Karin Hallberg Tv-serie
En-to-tre-nu! 2016 Lise (Cecilies mor) DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Anita Tv-serie
Bedrag 2 2016 Jordemoder Tv-serie
Heartless 2 2015 Lægesekretær Tv-serie
Klumpfisken 2014 Gerd DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Esther (Måneskin) Tv-serie
You & Me Forever 2012 Carina (Lauras mor) DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Hanne Skovgaard Tv-serie
Danni 2007 Helene Tv-serie
Springet 2005 Ruth DK/Spillefilm
Veninder 2005 Line DK/Spillefilm
Julie 2005 Lulus mor Tv-serie
Allegro 2005 Mor til dreng DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Malene DK/Spillefilm
Lauges kat 2004 Lauges mor DK/Kort fiktion
Hannah Wolfe 2004 Pige i receptionen DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Helene Fenger Tv-serie
Mifunes sidste sang 1999 Hanne DK/Spillefilm
Laslos tema 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den attende 1996 Escortpige DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Ilni DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.