enda

Sven Ole Schmidt

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Norskov 1 2015 Betjent Tv-serie
Broen 3 2015 Advokat Tv-serie
The Man Who Didn't 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dicte 1 2013 Kurt Tv-serie
Tarok 2013 Chauffør på hestetransport DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Hoteldirektør Tv-serie
Væk fra Spjald 2007 Kunde DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Gymnasielærer Ebbe DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Sløjdlæreren DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Mies far DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Viggo DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.