enda

Svend Pedersen

(1913 – 1967)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Musvågen 1962 Speaker DK/Dokumentarfilm
Glas 1959 Speaker DK/Dokumentarfilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Sig selv, quizvært DK/Spillefilm
Orientering om det radioaktive nedfald fra brintbomben 1957 Speaker DK/Dokumentarfilm
Et hverdagseventyr 1956 Speaker, Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Svineheld 1952 Speaker DK/Dokumentarfilm
Kaptajn Carlsens kamp for "Flying Enterprise" 1952 Speaker DK/Dokumentarfilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Programleder DK/Spillefilm
24.000.000.000.000 1951 Speaker DK/Dokumentarfilm
5 minutter nu 1950 Speaker DK/Dokumentarfilm
Tallenes tale 1949 Speaker DK/Dokumentarfilm
Første ruteflyver til Grønland 1949 Speaker DK/Dokumentarfilm
Vikingeskibet Hugin 1949 Speaker, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Limfjordens perle 1949 Speaker DK/Dokumentarfilm
Livredning 1948 Speaker DK/Dokumentarfilm
Rebildfesten 4. juli 1948 1948 Speaker DK/Dokumentarfilm
Marshall-hjælp til dansk Skibsfart 1948 Speaker DK/Dokumentarfilm
Hvor vejene mødes 1948 Speaker DK/Dokumentarfilm
Her er Banerne 1948 Speaker DK/Dokumentarfilm
Paa Vagt for Kongen 1947 Speaker DK/Dokumentarfilm
Gladsaxe Filmen 1946 1946 Tekst DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.