enda

Sylvester Espersen Byder

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Erna i krig 2020 Medvirkende DK/Spillefilm
De forbandede år 2020 Valdemar Skov DK/Spillefilm
Unfair 2017 Ven 4 DK/Kort fiktion
1864 - brødre i krig 2014 Laust, 12 år DK/Spillefilm
1864 2014 Laust, 12 år Tv-serie
MGP Missionen 2013 Karl DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.