enda

Tanya Fallenius

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Helved 2019 Klipper Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 Klipper Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Klipper Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Klipper Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Klipper Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Klipper Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Klipper Fiktionsserie
Forældre 2016 Klipper DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 B-klipper DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 B-klipper DK/Spillefilm
Kapgang 2014 B-klipper DK/Spillefilm
Jagten 2013 B-klipper DK/Spillefilm
Valhalla Rising 2009 Klipper DK/Spillefilm
To verdener 2008 B-klipper DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 B-klipper DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 B-klipper DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 B-klipper DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 B-klipper DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Klip Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.